Home Novel Thriller/Aksi OBSES
OBSES
SYASYA BELLYNA
9/12/2012 20:57:46
31,782
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
SINOPSIS
Genre: Romance, Thriller, Aksi, Mystery

... Temani aku SAMPAI MATI ...

Dicelah perhubungan, wujud ketaksuban luar biasa. Ketika dihimpit antara dorongan dan penolakkan sebuah pemikiran waras, jiwa si polan terus rapuh. Matanya memerhati, fikirannya semakin kotor dan berhati-hati agar pergerakkannya tidak disedari. Ada hati yang sedang terseksa, bersembunyi disebalik rahsia diantara rahsia. Akhirnya, jemala Emily Arkisya menepu dengan kebenaran dan pembohongan sehingga tidak mampu membezakan siapa yang mempermainkannya.

Istana lama Castlebury, Scotland menjadi saksi kaku kepada jiwa-jiwa yang sedang bersandiwara. Mampukah Emily berhadapan dengan perilaku diluar batasan? Adakah teka-teki konflik berjaya diselesaikan?

“Hati bukan tempat terbaik untuk diuji kerana di situ tersimpan segala emosi. Permainan ini akan memakan diri.”

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

Karya lain oleh SYASYA BELLYNA