Home Novel Fantasi Neo : Mimpi Semalam
Neo : Mimpi Semalam
Kid Haider
26/2/2015 13:36:56
121,576
Kategori: Novel
Genre: Fantasi
Bab 31
Siapa?


Marina duduk di atas sofa di satu sudut di lobi pangsapurinya bersendirian. Dia melihat jam dinding besar di kaunter pertanyaan yang menunjukkan pukul 10.14 minit pagi. Hatinya resah menunggu Inspektor David yang belum sampai-sampai lagi ke pangsapurinya seperti yang dijanjikan. Pagi tadi, Inspektor David menghubunginya dan memintanya untuk berjumpa di lobi pangsapuri Seri Damai. Kejadian semalam benar-benar membuatkan Marina runsing. Seumur hidupnya, tidak pernah dia melihat letupan yang sebegitu dasyat. Apa lagi ia melibatkan diri dan keluarganya. Siapa sebenarnya dalang di sebalik kejadian ini. Mungkin musuh Dr Adam. Jika benar, kenapa? Setahunya tidak pernah Dr Adam bermusuh atau menyakiti hati sesiapa. Ataupun ada sesuatu yang dirahsiakan oleh lelaki itu selama ini. Entahlah, dia sendiri tidak pasti. Hampir tiga minggu dia tidak menghubungi Dr Adam kerana kesibukkan kerja. Marina yang sedang asyik berfikir tersentap apabila seseorang memanggilnya dari belakang. Lalu dia pun menoleh.

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.