Home Novel Komedi/Romantik Komedi Encik Tunang 17 Tahun (COMPLETE)
Tintaku
Assalamualaikum semua, ini Jung.. penulis cerita ni... Sorry semua aku nak inform tentang cerita ni...


Kalau ada ayat yg berintonasi tak masuk akal dgn situasi... Atau perubahan perkataan yang tah tiba2 datang dari langit mana tah...

Aku nak beritahu, aku tak tahu macam mana boleh jadi camtu...


Sebabnya aku cek & baca balik... Kadang2 ada yg macam... Ehh aku tak tulis macam ni doh.. hahaha macam mana ayatnya boleh bertukar camtu?


Haaa... Benda ni jadi dekat cerpen2 aku yg lain jugak... So sabar jelah... Nanti korang ingat aku yg tulis tak betul, hahaha


Padahal betul dah... Aku tak tahulah macam mana boleh tukar jadi macam tu... Kadang2,  kalau nak kata Auto tertukar pun, macam teruk sgt je auto nya tu...


Itu saja... Kalau ada masa aku akan proceed dgn novel lain ya yg boleh mengisi masa lapang korang untuk rilek...


Bye, thank you for read my story:)

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.