Home Novel Keluarga Pilihan
Pilihan
Deffinter
14/5/2020 15:25:05
3,897
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Of note


Greetings.


Assalamu'alaikum to readers yang buka story I ni. Thanks sebab sudi menjenguk.


I tengah dalam proses nak revamp my work yang ni. Seriously, ni first time I menulis. At first, sangat-sangat la tak yakin nak share benda ni untuk bacaan orang lain. Now, I'm in the process nak baiki kelemahan. I value comments so much.

Thanks a lot to all yang menyinggah di teratak yang sendu ni. The numbers motivate me quite a lot. Walaupun bagi sesetengah orang, benda tu tak worth pun nak being proud of.
Tapi, it's new to me yang introvert level sepuluh ni. o-o

Sejujurnya, story ni I tulis tanpa proper plan. Sebab tak expect pun orang akan buka dan baca. huhu

Insya Allah. Lepas habis final paper untuk semester ni, I'll try untuk post semula everything daripada mula.

Insya Allah dengan jalan cerita yang lebih elok. Amin. (dah kalau memang tak ada bakat nak menulis tu, nak buat macam mana, kan.)

Wishing for the best for everyone. Jaga kesihatan. Mental dan fizikal. Stay safe.

Peace! (Y)


***By the way, here is my facebook page. 

https://www.facebook.com/DeffInter/

Ada story yang I tak post kat sini tapi I share kat page Facebook page. 


Please take a look. Will be waiting for you there. (Wave)

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

Karya lain oleh Deffinter