Daftar   |      Log Masuk   |   Terlupa password
Home Novel Komedi/Romantik Komedi Ustaz Pink
One Fine Day in Penang I
Bismillah...

***
Zahra: Wah, dah tak sabar nak peluk Ustaz Pink!

Arif: *Ustaz Pink muka ala Eun Shi Kyung tersengih*

Zahra: Ni apa senyum macam nak minta kena hempuk dengan buku Strategic Management Formulation, Implementation and Control. Not you la. I mean the novel.

Arif: Ooo. Dah nak keluar eh?

Zahra: Abang *cekak pinggang* Bukan dah nak tapi dah pun. Takkan abang tak tahu? Dah sebulan lebih kot keluar. Ada yang siap post gambar kat FB lagi. Jelesnyaaa.

Arif: Kena pi cari ni. Our story tu... *sengih lagi*

Zahra: Yeah, our story...

Pandang satu sama lain sambil senyum bahagia.

***
Ni bila miss writer dalam mode merapu. There's more to come ;) Enjoy!

Karya Ustaz Pink! ini boleh didapati di kedai buku berhampiran anda atau membuat pembelian secara online di http://mall.karangkraf.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=3822 TQ ;)

***
#MH17dalamkenangan #al-fatihah #pray4MH370 #pray4Gaza #pray4Syria #mayAllahbless

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.